Orvos, autószerelő, fotós

Mi a közös bennük? A szakterületek!

Ha a szemeddel van gond, szemészhez mész, nem pedig szívsebészhez. Ha a szíveddel van gond, nem a háziorvos fog megműteni. Mindegyik orvos, de mindegyiknek megvan a célzott szakterülete. Ha japán autód van, nem egy német autókra specializálódott szervizbe fogod vinni, hanem nyilván a sajátod géniuszához. Szerelő mind a kettő, de mégis az egyikben nagyobb rutinja van. Az alapokat mindegyik szakma képviselője megtanulta, és tudja is, viszont amit nap mint nap gyakorol, és folyamatosan képzi magát, az számára rutin, és abban a legjobb.

Kép forrása: Google

Így van ez a fotósoknál is!

Természetfotós, esküvői, rendezvényfotós, babafotós, és még sorolhatnám. Amit már említettem, az erre a gyönyörű szakmára is igaz. Egy esküvői fotós a maga területén a legjobb, abban a közegben mozog.

A termékfotós az saját területéhez szorosan összeköthető emberekkel tartja napi szinten a kapcsolatot. Marketingesekkel, grafikusokkal, cégvezetőkkel egyeztet, hogy mi az, amivel a legjobban el lehet adni a terméket, szolgáltatást.  Mindig naprakész a témában, és tudja, hogy az ügyfélnek mire van szüksége a saját piacán.

Ha egy finom kávéra vágysz, ne a kocsmába menjél be!
Termékfotózásért pedig fordulj hozzám!