Bemutatkozás

Üdvözöllek!

Webáruházad tele van jobbnál jobb termékkel?

Ne engedd meg magadnak, hogy a látogatóid gyenge termékfotókkal szembesüljenek. Később belőlük lesznek a vásárlóid.

Egy jó kép tökéletesen visszaadja azt, amit a terméked képvisel. Vonzza a tekintetet, felkelti az érdeklődést, tükrözi a minőséget.

Ha lehet, akkor miért ne legyél még jobb?

A vállalkozásod azért hoztad létre, hogy megélj belőle. Jó termékkel, megfelelő technikai háttérrel rendelkező webshoppal, kiváló marketinggel, és meggyőző termékfotókkal,  nincsenek határok.

Nyilván nem olcsó befotóztatni a termékeidet olyan módon, hogy igazán vevőszerző termékfotókat kapj. Viszont tekints rá befektetésként! 100%, hogy meg fog térülni!

2014 óta folyamatosan fejlesztem magam, szeretnék olyan professzionális szolgáltatást nyújtani termékfotózás terén, hogy minden igényt kielégítsen.

Legyen az egy klasszikus termékfotó, vagy egy prémium reklámfotó.

Ezért hoztam létre a Petzolimage Product Photography-t.

Van arra igényed, hogy a legjobb legyél a piacon?

Kivitelezőként olyan képekkel gazdagítalak, amik minden területen felhasználhatóak, és simán megállják a helyüket.  Termékképek webshopba, hirdetésekhez, magazinba, katalógusba. Akár 2 méteres plakátra is nyomtathatod. A képek utómunkával, retusálva, a színek optimális beállításával készülnek. Igény esetén a marketingeseddel, grafikusoddal egyeztetve valósítom meg a projektet, hogy a legjobb felhasználási módot érjük el. Ha kivitelezőre van szükséged, és azt szeretnéd, hogy én készítsem el a képeidet, akkor ne habozz!

Ezen kívül, Grafikai munkákban is a segítségedre lehetek!

Hogy ne kelljen 3 különböző céghez rohangálnod az egyes  munkafolyamatok miatt, vállalom, hogy megtervezem és a partnereim segítségével (nyomdák, dekoratőrök) megvalósítom a kívánt anyagodat. Legyen az katalógus, molinó,  banner, plakát, logó, névjegykártya vagy kirakatod dísze. Online és offline megoldások terén is megkapod mindazt, amire szükséged van.

Mi szól mellettem?

Először is a tudásom, a tapasztalat, és a specializálódás. A fényképészek közt is különböző szakterületek vannak. Esküvői fotós, babafotós, természetfotós, termékfotós. Mindenki abban a legjobb, amit a leggyakrabban csinál, rutinból. Például ha német autód van, nem egy japán kocsikra szakosodott szerelőhöz fogod vinni, hogy megcsinálja. Ha a szíveddel van baj, nem a nőgyógyászhoz mész.

Három ok, amiért engem válassz:

  • A megbeszélt határidőn belül teljesítem a képek elkészítését.

  • Kiváló minőségű fotók lesznek a kezedben, amiket utána bármilyen marketinganyaghoz felhasználhatsz.

  • Ha nem vagy megelégedve a képekkel, akkor nem kell őket kifizetned.*

Fordulj hozzám bizalommal!

Pető Zoltán