Amikor porszem kerül a gépezetbe.

Az életben nem mindig megy minden olajozottan.

Vannak különböző nehézségek minden területen. A munkában, az emberi kapcsolatokban, és természetesen a termékfotózásban is.

Néha előfordul, hogy egy gyors leadási határidő miatt tegnapra kell készítenem egy képet valamiről. Legyen az egy autó belseje termékcsomagoláshoz, egy modellről a kampányhoz.

Az idő rövidsége miatt az emberek kapkodnak, csak a végeredményre koncentrálnak, és ez a kivitelezést is megnehezítheti.

Például valaki nem gondol arra, hogy a modellnek a cipője is rendbe legyen.

Természetesen erre is van megoldás.

A retusálás.

Magyarul szarból várat építeni.

Nem egyszerű, mert olyan részleteket kell újrarajzolni, ami nincs is a képen, esetleg olyan helyről kell eltüntetni valami szennyeződést, aminek a kivágása hatalmas űrt keltene.

Ha igazán szép végeredményt szeretnénk elérni, akkor ezen műveletek végrehajtása nélkülözhetetlen, pocsékul nézne ki az elkészített katalógusod, csomagolásod.

Jó esetben ritkán van szükség ilyenre, de ha a helyzet megkívánja ezt is megoldom Neked!

Keress bizalommal!

 

Három ok, amiért engem válassz:

  1. A lehető legjobb minőségű képeket nyújtom Neked!
  2. Ha nem vagy megelégedve a szolgáltatásommal, akkor nem kell kifizetned a képeket!*
  3. A megbeszélt határidőn belül elkészítem a rám bízott munkát!

* Az elégedettség garancia életbelépésekor tényleg nem kell fizetned, ha nem vagy megelégedve a munkámmal, viszont ebben az esetben a képeket soha semmilyen körülmények közt nem használhatod fel. Azok továbbra is az én szellemi tulajdonomat fogják képezni, a publikálásához nem járulok hozzá.